Despre noi

garaj pliabil - cort autoPovestea – din spatele garaj pliabil – a inceput cand cautam o protectie alternativa pentru masina mea, in conditiile in care nu detin un garaj conventional, construit. Eram foarte nemultumit de diminetile reci de iarna, in care trebuia sa curat zeci de minute, poate, masina de zapada si, mai ales, gheata de pe parbriz si geamuri.  Mai mult, chiar si pe timpul verii, ploile cu gheata sunt cunoscute pentru daunele provocate vopselii sau lacului de pe masini.

Acest garaj pliabil este potrivit pentru familiile cu mai multe masini, care duc lipsa de spatiu in garajul conventional (cel construit) .

Avantajul major al unui cort auto il veti putea observa/ simti iarna, cand nu va ma trebui sa deszapeziti masina si nici sa curatati parbrizul de gheata. De asemenea, pe timpul verii veti avea masina protejata impotriva ploilor cu gheata si a actiunii distructive a razelor Soarelui.

Materialul folosit este de tip cordura, waterproof si rezistent la uzura indelungata.

Tevile sunt din otel galvanizat, rezistente la coroziune. Acest garaj pliabil se fixeaza în ciment/beton/pamant prin dibluri speciale si nu trebuie decat semi-rabatat pentru a scoate masina sau pentru a o inchide inauntru. Garajul se incuie, deci ar da ceva batai de cap spargatorilor de masini.

Pentru ca nu este o constructie permanenta, se poate reloca oriunde. In plus, nu are nevoie de autorizatie de constructie sau de alte acte, daca este montat in spatiul propriu.

Timpul de montare a garajului este de 1-1,5 ore.

SC A.D.C.I. Adhesives SRL

Nr. O.R.C.: J08/757/2015
CUI: RO 34521461

Adresa: Str. Valea Cetatii, nr.11, Brasov

Telefon: 0745 931 201 / 0743 465 650

Email: office@garajpliabil.ro

Pareri ale clientilor nostri

Poate fi montat fara aprobare de la primarie pentru garaj

E ok pentru ca nu trebuie aprobare de la primarie pentru garaj, fata de cele construite pe langa blocuri. Cele care sunt, majoritatea sunt ilegale oricum. Nici nu costa atat de mult.

Alexandru

Nu incape foarte bine pe un loc de parcare

Daca este montat pe un loc obisnuit de parcare, lateralele vin exact pe liniile albe. Incomodeaza vecinii. Merge montat undeva in marginile parcarilor… unde este spatiu mai mult.

Gabi

Un cort auto destul de sigur, cu dibluri in beton si tot tacamul

Pentru un cort auto e misto. Are sistem de prindere cu dibluri in beton, asadar se fixeaza bine. Se poate incuia cu si cu lacat. (Lacatul nu vine in pachet.) Este destul de greu de furat si masina si cortul. ^_^

Andrei

Garaj auto rapid. Este ok pentru zapada si ploaie

Garaj auto rapid; l-ai montat si e gata. Este ok pentru protectia masinii, mai ales daca nu dispui de foarte mult spatiu. Vara protejeaza de soare, ploi si grindina, iarna nu ninge pe masina si nu ingheata geamurile. Ce mai vrei.

Alex

Cort auto, este o alternativa interesanta, imi place ideea 🙂

Merge si asa – un cort auto…Este o alternativa buna pentru cei care nu au mult spatiu, sau nu au bani sa isi construiasca un garaj auto normal.

Marian

Garaj auto foarte practic. Raport calitate pret – bun!

Este un garaj auto foarte practic, materialele sunt de calitate. Se monteaza foarte usor. Din cate am observat, rezista bine la vreme rea, masina sta bine acolo.

Bogdan